Visie

 

Wat is mijn visie

 

Ieder mens is uniek en heeft hierdoor ook zijn eigen weg te gaan. Deze weg heeft voor ieder de bekende ups en downs. En soms heb je een moment dat je voelt dat je op het verkeerde pad terecht bent gekomen, door je hiervan bewust te zijn ben je alweer op de goede weg. 

 

Geestelijke en lichamelijke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zowel het lichaam als de geest hebben de juiste voeding nodig zodat beide in balans zijn en men zich heel kan voelen. Door je heel te voelen ben je beter bestand om met tegenslagen om te gaan,maar ook beter in staat om echt te genieten. Kortom je kunt je leven beter leven.

 

Gun jezelf dit voorrecht.

 


Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monique van Laarhoven. Ik ben een levenslustige vrouw, geboren in 1965, samenwonend en trotse moeder van 3 kinderen. Van kinds af aan heb ik het gevoel gehad dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. Op een leeftijd aangekomen dat ik zelf de vrijheid had hier iets mee te doen, heb ik deze kans dan ook niet onbenut gelaten me hier in te verdiepen. Het begon met veel lezen waarop al snel de eerste workshops en trainingen volgden. Dit resulteerde in het behalen van certificaten en diploma's op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Waarna ik de 2 jarige beroepsopleiding voor spiritueel begeleider aan de academie voor spirituele integratie heb gevolgd. Daarna heb ik veel ervaring als freelance coach/trainer bij een alternatief gezondheidscentrum opgedaan. Om mijn werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren heb ik de de hbo-opleiding medische basiskennis met succes afgerond.

 

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes:

  • Energie

  • Prikkeloverdracht

  • Drainage

  • Voeding

  • Psyche

Kijkende naar hoeveel vreugde het brengt anderen te helpen, heeft mij doen besluiten de hierboven geschetste krachten te bundelen en me in te zetten voor ieder die op zoek is naar balans in deze turbulente tijden.


Monique


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

 

Contact

Stationsstraat 52
6026 CW Maarheeze
Tel: 06-15513384 of 0495-594413
Email:laarhovenvan@hotmail.com

Agenda

Copyright © 2016 Balance Coaching