Visie

 

Wat is mijn visie

 

Ieder mens is uniek en heeft hierdoor ook zijn eigen weg te gaan. Deze weg heeft voor ieder de bekende ups en downs. En soms heb je een moment dat je voelt dat je op het verkeerde pad terecht bent gekomen, door je hiervan bewust te zijn ben je alweer op de goede weg. 

 

Geestelijke en lichamelijke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zowel het lichaam als de geest hebben de juiste voeding nodig zodat beide in balans zijn en men zich heel kan voelen. Door je heel te voelen ben je beter bestand om met tegenslagen om te gaan,maar ook beter in staat om echt te genieten. Kortom je kunt je leven beter leven.

 

Gun jezelf dit voorrecht.

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monique van Laarhoven. Vanaf 2010 voer ik mijn eigen praktijk voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Ik heb mijn ervaring als freelance coach/trainer bij een alternatief gezondheidscentrum opgedaan naast diverse opleidingen en trainingen. Om mijn werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren en de drempel zo laag mogelijk te maken ben ik HBO medische basiskennis gecertificeerd.

 

Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes:

  • Energie

  • Prikkeloverdracht

  • Drainage

  • Voeding

  • Psyche

Kijkende naar hoeveel vreugde het brengt anderen te helpen, heeft mij doen besluiten de hierboven geschetste krachten te bundelen en me in te zetten voor ieder die op zoek is naar balans in deze turbulente tijden.


Monique


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

 

Contact

Stationsstraat 52
6026 CW Maarheeze
Tel: 06-15513384 of 0495-594413
Email:laarhovenvan@hotmail.com

Agenda

Woensdag 24 mei 2023
Locatie: Maarheeze, De Smeltkroes, Kijkakkers 1
 

Innerlijke rust in een turbulente tijd door Mohammed Boulahrir

 

Koop tickets

 
 
Donderdag 15 juni 2023
Locatie: Maarheeze, De Smeltkroes, Kijkakkers 1
 

Ben je wakker? door drs. Roy Martina

 

Koop tickets

 

Copyright © 2018 Balance Coaching