Ontzuren en ontslakken


Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kunnen het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziektes, de zogenaamde welvaartsziektes oftewel civilisatose.

 

Verzuring kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct.

 

  Maar heel weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziektes en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

 

Drie oorzaken van verzuring:
1. Voeding
2. Stress
3. Straling

 

In eerste instantie zal het lichaam zelf het teveel aan zuren proberen op te lossen door mineralen te onttrekken aan lichaam. Deze mineralen bevinden zich o.a. in het skelet, huid, haren en gebit. Maar wanneer deze natuurlijke mineraaldepots ‘op' zijn, kunnen er ernstige klachten optreden. Tevens zullen door de verzuring zich steeds meer slakken in het lichaam gaan afzetten en zo ontstaat er o.a. overgewicht en cellulitis.

 

Het is dus zeer belangrijk om voldoende basenvormende voedingsmiddelen in te nemen, om zo de zuurvorming van het lichaam tegen te gaan. Mineralen zijn nodig om de zuren te neutraliseren. Door onze verkeerde eetgewoonten en moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo de een ‘goede gezondheid' te behouden.


  

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen (0495-594413) of mailen.


Vraag gratis een test op straling en verzuring aan!


Mail mij uw adresgegevens ovv 'gratis urinetest' en ik stuur u een urinezakje op. Deze kunt u retourneren waarop u vervolgens van mij de uitslag van de test ontvangt.

Contact

Stationsstraat 52
6026 CW Maarheeze
Tel: 06-15513384 of 0495-594413
Email:laarhovenvan@hotmail.com

Agenda

Donderdag 24 november 2022 
Locatie: Maarheeze, De Smeltkroes, Kijkakkers 1
 
Een gelukkiger leven met behulp van toegepaste quantum fysica door Dr. Roy Martina.
 

Koop tickets

 

Copyright © 2018 Balance Coaching