Bioresonantie

 

Overal in de natuur komen trillingen voor, die vele malen sterker zijn dan onze lichaamseigen trillingen, zoals bijv. aardbevingen, atoomtrillingen, geopatische trillingen bijv. van aardstralen, netwerken, electriciteit, zendmasten, radioactiviteit, hoogspanningskabels.. Ons lichaam kan niet meer dan circa 10 Hz aan trillingen verdragen.

 

Wanneer het lichaam uit balans is, door een overbelasting van bv. verzuring, parasieten schimmels, bacteriën, virussen, stress, zware metalen, toxinen, amalgaan, en/of geopatische storing, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn, doordat de cellen zijn gaan oxideren.

klankschalen

 

De Bio-resonantie behandeling beïnvloedt met haar aangepaste trillingen op energetisch informatief niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft. De Bio-resonantie middelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

 

Cellen, weefsels en organen hebben electromagnetische eigenschappen. De electrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke en/of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar worden gemaakt en kunnen virussen, bacteriën, toxinen, parasieten, schimmels, zware metalen, allergieën, verzuring en geopatische overbelasting gemakkelijk worden opgespoord. 

 

Duidelijk wordt welk orgaan of welk lichaamsdeel beschadigd, ontstoken of ziek is, nadat de urine-analyse heeft plaats gevonden en er een persoonsgerichte behandeling wordt ingezet.

Als de blokkades (negatieve energie) worden opgeheven, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

 

Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze behandeling met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen, zowel bij acute als chronische aandoeningen en ziektes. Ook voor mensen die een rook, eet of drank verslaving hebben en/of met overgewicht te maken hebben.

De Bio-resonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel!
Het is een patiëntvriendelijke, pijnloze behandeling, welke zelfs voor kinderen een ideale behandelmethode vormt.Contact

Stationsstraat 52
6026 CW Maarheeze
Tel: 06-15513384 of 0495-594413
Email:laarhovenvan@hotmail.com

Agenda

Woensdag 24 mei 2023
Locatie: Maarheeze, De Smeltkroes, Kijkakkers 1
 

Innerlijke rust in een turbulente tijd door Mohammed Boulahrir

 

Koop tickets

 
 
Donderdag 15 juni 2023
Locatie: Maarheeze, De Smeltkroes, Kijkakkers 1
 

Ben je wakker? door drs. Roy Martina

 

Koop tickets

 

Copyright © 2018 Balance Coaching